Item ontvangen
Mijn sieraad is beschadigd. Wat moet ik doen?

Het spijt ons te horen dat uw bestelling is beschadigd!

We helpen u graag met eventuele problemen maar eerst moet ons klantenserviceteam een foto van het sieraad van u ontvangen om door te gaan met een herbestelling voor een vervangend artikel.

Alstublieft Contacteer Ons Klantenservice Team met:

 • Uw ordernummer
 • Een foto van het het beschadigde sieraad
 • De naam van het item and de Item ID


Selecteer een van de onderstaande opties wanneer u Contacteer met ons opneemt:

                 Image 

Selecteer het juiste beschadigde deel van uw ketting, zodat we uw specifieke probleem kunnen behandelen.

Het is verplicht om een foto van het beschadigde item voor ons te sturen om te bepalen hoe wij u zo juist mogelijk verder kunnen helpen.

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een vervangend artikel aan te bieden volgens ons garantiebeleid.
Let op: controleer je e-mail om te zien of je binnen een paar uur een reactie van ons hebt ontvangen.

Uw vervangende artikel wordt binnen het tijdsbestek verzonden van de standaard verzendmethode, die wordt aangegeven op de site op het moment dat u Contacteer met ons opneemt.

 

Mijn ketting is gebroken. Wat moet ik doen?

We willen u helpen en een nieuwe losse ketting naar u sturen!

Alstublieft Contacteer Ons Klantenservice Team met:

 • Uw ordernummer
 • Een foto van de beschadigde ketting
 • Een beschrijving van de schade
 • De kettinglengte die u wilt


Selecteer de onderstaande optie wanneer u contact met ons opneemt:
              Image

Wij vragen u een foto om een foto van de beschadigde ketting te sturen om voor ons te bepalen hoe u zo juist mogelijk verder te helpen.

We nemen zo snel mogelijk contact met u op, en afhankelijk van het feit of u garantie hebt, bieden we een vervangende ketting aan die gemakkelijk opnieuw kan worden bevestigd met een tang of door uw plaatselijke juwelier.
Uw vervangende artikel wordt binnen het tijdsbestek verzonden van de standaard verzendmethode, die wordt aangegeven op de site op het moment dat u contact met ons opneemt.

Retourneren & annuleren

Annulering en wijzigingen

De productie van uw persoonlijke artikel begint meteen nadat u uw bestelling hebt geplaatst.

 • Omdat elk artikel uniek is gemaakt voor onze klanten en omdat we meteen met de productie beginnen, laat ons dan zo snel mogelijk weten wanneer u uw bestelling wilt annuleren. Dit kan eventueel annuleringskosten van 30% opleveren.
 • De terugstorting zal worden gedaan op de rekening die u heeft gebruikt om de betaling te doen. Dit kan tot 7 werkdagen duren voordat u het bedrag terugziet op uw rekening.
 • We veranderen allemaal van gedachte, als u besluit uw bestelling te wijzigen voordat deze is verzonden, neemt u contact met ons op en wij helpen u graag verder.
  Neem contact op met onze klantenservice om uw bestelling te annuleren hier.
 • Als u een terugbetaling wilt ontvangen voor een artikel dat u al hebt ontvangen, moet u het artikel en eventuele gratis cadeaus die u hebt ontvangen retourneren voordat uw teruggave wordt verwerkt.

Ontevreden over mijn keuze

Als u niet tevreden bent met uw product, zullen we het graag binnen 100 dagen na aankoop vervangen voor iets anders.

 • Uw originele artikel moet worden teruggestuurd voordat we uw nieuwe artikel naar de productie kunnen sturen.
 • Laat het ons weten voordat je dit doet en stuur een duidelijke foto van het item.
 • Als het nieuwe item dat u hebt gekozen een andere geldwaarde heeft d anuw oorspronkelijke artikel, ontvangt u een betalingslink of restitutie, afhankelijk van wat van toepassing is.
 • Als u niet tevreden bent met deze optie, zal onze klantenservice met u samenwerken om een alternatieve oplossing te vinden.

Beschadigd item

Als uw artikel beschadigd of incompleet is aangekomen, neem dan onmiddellijk contact met ons op.

 • Wij verzoeken u een duidelijke foto van het beschadigde artikel naar een medewerker van de klantenservice te sturen.
 • Nadat een medewerker van de klantenservice een duidelijk beeld heeft gekregen en de claim heeft goedgekeurd, wordt u gratis een nieuwe bestelling aangeboden als het product binnen de garantie valt.
De ontvangen kettingmaat is incorrect. Wat moet ik doen?

Als de kettinglengte die u hebt ontvangen anders is dan degene die u hebt besteld, sturen wij u graag een nieuwe ketting die u eenvoudig zelf kunt vervangen met een tang.

Als je de verkeerde kettinglengte hebt besteld en de voorkeur geeft aan een nieuwe ketting, neem dan contact op met onze Klantenservice en we sturen u graag een nieuwe ketting toe, zonder extra kosten.

 

Goud

Als uw ketting massief goud is, neemt u dan alstublieft contact op met onze klantenservice voor verdere instructies.

Ik heb een onjuiste ringmaat ontvangen. Wat moet ik doen?

Als u erachter bent gekomen dat u de verkeerde ringmaat hebt besteld, wijzigen we deze graag eenmalig zonder extra kosten in willekeurige maat! Raadpleeg onze ringmaatwijzer om uw juiste maat te bepalen en neem contact op met onze Klantenservice om de retournering van jouw ring te coordineren.

Ik heb een onjuist artikel in mijn bestelling ontvangen. Wat moet ik doen?

Als u een verkeerd artikel in uw bestelling ontvangt, laat het ons dan zo snel mogelijk weten zodat we het meteen kunnen uitzoeken.

Begin met het controleren van uw bestelgegevens om er zeker van te zijn dat de bestelling correct is geplaatst met de door u gekozen personalisatie. Neem dan contact op met ons klantenserviceteam met uw bestelnummer en een foto van het verkeerde item. We sturen u zo snel mogelijk een vervanging.

Ik mis een artikel van mijn bestelling. Wat moet ik doen?

Het spijt ons te horen dat een item ontbreekt!

We vragen u om uw orderbevestiging te controleren om er zeker van te zijn dat de details correct zijn en zoals u bestelde.

Mogelijk hebben we uw artikelen in afzonderlijke pakketten verzonden, dus controleer uw e-mails om te zien of uw artikelen afzonderlijk aankomen. Als uw bestelling in verschillende pakketten is verzonden, vertelt elke verzendingsnotificatie de items die u kunt verwachten. Controleer de leveringsbonnen van elk deel van uw bestelling om zeker te zijn dat u niets mist.


“ Als een item ontbreekt, contacteer dan alsjeblieft onze Klantenservice met uw bestelnummer, de naam van het ontbrekende item en een link naar het item op de website indien u die heeft. We lossen dit probleem zo snel mogelijk voor u op.

Ik heb mijn artikel ontvangen maar het ziet er niet uit zoals verwacht

We vinden het zeer spijtig om te horen dat uw bestellen niet naar uw smaak is.

We bieden u graag aan het artikel voor een ander te ruilen, echter graag ontvangt ons klanteserviceteam een foto van uw sieraad om ervoor te zorgen dat het artikel voldoet aan onze kwaliteitsnormen en dat de details zijn zoals beschreven op de site.

Wanneer u contact met ons opneemt, zorg er dan voor dat u de volgende gegevens opneemt zodat wij u op de best mogelijke manier kunnen helpen:

 • Uw ordernummer
 • Een foto van het sieraad dat u heeft ontvangen
 • Feedback over het item
 • Link naar het sieraad waarvoor u het sieraad wilt ruilen

Selecteer een van de onderstaande opties Contacteer ons formulier:


           Image

Ik heb mijn artikel ontvangen maar de inscriptie is onjuist

Als de fout van ons is, zijn we blij onze fout te herstellen en een gratis vervangend artikel aan te bieden met het juiste opschrift.
Wanneer u contact met ons opneemt, zorg er dan voor dat u de volgende gegevens toevoegt, zodat wij u op de best mogelijke manier kunnen helpen:

 • Uw ordernummer 
 • Een foto van het sieraad dat u heeft ontvangen
 • The correct inscription


Selecteer de hieronder getoonde optie op de Contacteer ons formulier:

           Image

Wat zijn de garantievoorwaarden bij MijnNaamKetting?

Alle zilveren, verguld gouden en rosé verguld gouden sieraden worden automatisch gedekt met een periode van 6 maanden. Eventuele schade tijdens deze periode wordt gedekt. Voor gouden en diamanten sieraden geldt een garantie van 1 jaar, die u kunt kopen als u uw artikel selecteert. Schade die zich gedurende dit jaar voordoet wordt gedekt.
Copyright © 2007-2020 Mijn Naam Ketting Alle rechten voorbehouden.