Package_Banner_DT

Jij creëert herinneringen, wij vereeuwigen ze in Sieraden

Onze sieraden zijn gemaakt voor elke cadeau gelegenheid. Van Moederdag tot Kerstmis of als verwennerij, bij Mijn Naamketting vind je het perfecte cadeau voor iedereen. Ons doel is om onvergetelijke momenten te vereeuwigen door gepersonaliseerde juwelen. Elk sieraad is verkrijgbaar in verschillende hoogwaardige kostbare materialen en edelstenen en is met de hand gemaakt én verpakt met liefde.
Package_img1_DT

Gratis geschenkverpakking

Nadat je je bestelling hebt geplaatst, worden je gepersonaliseerde sieraden verpakt in onze gratis geschenkdoos of tas, die door onze ontwerpers wordt gekozen, afhankelijk van wat het beste bij uw sieraden past, om met een glimlach rechtstreeks bij je thuis te worden afgeleverd! Onze geschenkverpakkingen en -dozen zijn zorgvuldig gemaakt om jouw sieraden te beschermen, zodat ze net zo mooi en glanzend blijven als de dag dat je ze kocht. We bereiken onze klanten graag op persoonlijk niveau; elk sieraad is met totale liefde omwikkeld.

Premium geschenkverpakking

We gaan graag tot het uiterste als het gaat om het geven van geschenken, het openen van je pakket moet aanvoelen als een cadeau voor jezelf uitpakken. Voor een extra speciale afwerking aan je unieke cadeau voor je geliefde, bieden we een Premium geschenkverpakking. Deze unieke 'out-of-the-box' optie bevat een geschenkdoos (kan verschillende maten hebben op basis van uw sieraden), een cadeauzakje en een wenskaart, waarin u elke speciale boodschap die je wenst kunt personaliseren voor 4,95 EUR. Onze dozen zijn ontworpen om je sieraden in op te bergen voor extra bescherming om jouw stukken veilig en glanzend te houden.
Package_img2_DTCopyright © 2007-2020 Mijn Naam Ketting Alle rechten voorbehouden.