Retourzendings- en Annuleringsbeleid

Hier bij Mijnnaamketting streven wij ernaar om elk stuk sieraad zo mooi en persoonlijk te maken. Maar als u van mening bent dat uw artikel beschadigd is of een fout heeft, dan kunt u dit direct laten weten en wij zullen er dan alles aan doen om deze situatie te corrigeren. Om contact met ons op te nemen over een retourzending of annulering, stuur ons dan een email.


Retourzendingsbeleid

Nieuwe ongedragen artikelen kunnen binnen 100 dagen na aflevering terug verzonden worden naar myka.com/nl. Houd er rekening mee dat omdat al onze gepersonaliseerde artikelen eenmalig persoonlijk gemaakt worden, wij zullen daarom ook retour kosten van 30% in rekening brengen.


Annuleringsbeleid

Zodra uw bestelling is ingediend, beginnen we direct met het productieproces van uw gepersonaliseerde artikelen. Als u uw aankoop wilt annuleren, bedraagt de restocking fee 30% van het totale bedrag van het item.

Om uw bestelling te annuleren, kunt u contact opnemen met onze klantenservice vertegenwoordigers.

Annuleringen worden verwerkt op de dag dat we uw annuleringsverzoek ontvangen. Je geld wordt teruggestort op de rekening waarmee je je aankopen betaalde. Dit kan tot 7 werkdagen duren vanaf de datum waarop de terugbetaling werd goedgekeurd.

Mijnnaamketting behoudt zich het recht voor om wijzigingen in dit beleid te allen tijde aan te brengen. Kennisgeving van eventuele wijzigingen zal op deze pagina worden gepubliceerd. Als u vragen heeft over annuleringen of een ander beleid, kunt u contact opnemen met onze klantenservice vertegenwoordigers.
Copyright © 2007-2020 Mijn Naam Ketting Alle rechten voorbehouden.